Cap de setmana de Sant Jordi

Si aquest cap de setmaana voleu començar a viure l’esperit de la Diada, us recomano que visiteu alguna de les activitats de lArts Libris: Fira del llibre d’art i disseny organitzada per l’Arts Santa Mònica, Raiña Lupa i la Fundació Comunicació Gràfica.

Entre avui dia 20 i el dilluns 23 ens ofereixen conferències, exposicions i tallers que s’organitzen a diferents espais de la ciutat. Us deixo les propostes que més m’han cridat l’atenció:

Exposició “La paraula i la seva ombra“, serie de llibres il·lustrats per Antoni Tàpies, depositats a la Universitat de Santiago de Compostela i que pertanyen a la biblioteca de José Ángel Valente. A l’espai Balcó de l’Arts Santa Mònica.

Exposició a la Galeria Setba zona d’art, on podreu veure 8 llibres d’artista creats per alumnes de Susoespai, una entitat sense ànim de lucre que treballa amb persones amb malalties mentals.

Taller de creació editorial “per quan no hi ha idees”, dissabte a les 12h a l’Arts Santa Mònica: a través de diferents tècniques editorials es crearà un llibre d’autor entre tots els participants.

I una última proposta, l’exposició “Archizine” a la galeria d’art Otras cosas de Villar-Rosás, on podreu veure una selecció de revistes independents i alternatives sobre arquitectura, vingudes de més de 20 països.

Que disfruteu del cap de setmana i rebeu molts llibres i moltes roses! :)

Imatges via: web Arts Libris

Deixa un comentari